Bekijk hier al onze Diensten

About Us

Badkamerrenovatie

Binnen 10 dagen een volledig nieuwe badkamer

De Hoog is dé specialist als het gaat om het ontwerpen en realiseren van badkamers. Of u nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische stijl of juist houdt van een klassieke uitstraling, De Hoog heeft het in huis. Onze badkamers zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam. We werken alleen met hoogwaardige materialen en gaan pas akkoord met een ontwerp als u 100% tevreden bent. 

Bij De Hoog begrijpen we dat u niet eindeloos wilt wachten op uw nieuwe badkamer. Daarom hebben we een snelle levertijd van slechts 10 dagen. We zorgen ervoor dat de badkamer binnen 10 dagen volledig geïnstalleerd en klaar voor gebruik is. Kies voor De Hoog en ervaar zelf onze expertise.

Vragen? Bel ons.

About Us

Schilder- en Stucwerk

Wij helpen u met al uw schilder- en stucwerk

Bij De Hoog kunt u terecht voor al uw schilder- en stucwerk. Of het nu gaat om het stucen van een muur, het aanbrengen van decoratieve pleisters of het schilderen van een hele woning, bij De Hoog hebben we de kennis en ervaring om uw wensen te realiseren. We werken alleen met de beste materialen en onze vakmensen hebben jarenlange ervaring. 

Bij De Hoog begrijpen we dat elke opdracht anders is en daarom bieden we maatwerkoplossingen aan. We kunnen allerlei soorten stuc- en schilderwerk leveren, van strakke moderne muren tot klassieke decoratieve plafonds. Ook voor het herstellen van beschadigingen aan je bestaande stuc- of schilderwerk kun je bij ons terecht.  Kies voor De Hoog en ervaar zelf onze expertise en vakmanschap op het gebied van stuc- en schilderwerk.

Vragen? Bel ons.

About Us

Interieuradvies

Gratis interieuradvies Service

Bij De Hoog begrijpen we dat een goede inrichting van uw woning bijdraagt aan het woonplezier en de sfeer in huis. Daarom hebben we binnen ons bedrijf een eigen interieurstyliste/colorist die u kan helpen bij het creëren van de perfecte sfeer in huis. Als klant van De Hoog kunt u bij acceptatie van de offerte gratis advies krijgen over kleurgebruik en het optimaal benutten van de ruimte van een kamer.

Wilt u meer dan alleen kleuradvies? Dan kun u bij ons ook terecht voor een afspraak met onze interieurstyliste. Samen met u maakt ze bijv. een moodboard of een meubelplan op basis van uw wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en kunt u de inrichting van uw woning optimaal benutten. Vul het contactformulier in en vraag naar de kosten.

Vragen? Bel ons.

keukenrenovatie aannemersbedrijf de hoog nieuwe kerk aan de ijssel klussen klusbedrijf keuken aannemer
About Us

Complete verbouwingen

Wij realiseren uw complete verbouwing

Wij kunnen uw gehele verbouwing van A tot Z voor u realiseren. Of het nu gaat om het renoveren van een bestaande woning, het uitbreiden van een woning met een aanbouw of het verbouwen van een zolder, bij De Hoog hebben we de kennis en ervaring om al uw wensen te realiseren. 

Of u nu uw woonkamer wilt uitbreiden, een nieuwe vloer wil leggen, of uw keuken wilt renoveren, bij De Hoog bent u aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het uitvoeren van diverse verbouwingsprojecten en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Vragen? Bel ons.

De Hoog helpt u bij al uw grote en kleine klussen.