Locatie:

Kortlandstraat 27 2911 BG Nieuwerkerk aan den IJssel

Telefoonnummer:

0180 - 32 08 16

Over ons

De Hoog Klussen in het kort

Heeft u plannen voor een verbouwing? Dan bent u bij De Hoog Klussen aan het goede adres. Ton, Anneke en Wesley de Hoog zorgen ervoor dat iedere klus naar uw wensen wordt uitgevoerd.

Ton heeft al de meest uiteenlopende klussen uitgevoerd. Klanten zeggen wel: “Ton, je bent een kunstenaar”. Ton geniet er dan ook elke keer van als hij iets moois kan maken. Ton is allround-klusser, wat betekent dat u voor elke denkbare klus bij hem terecht kunt. Schilderwerk, een compleet nieuwe badkamer of een renovatie van uw keuken; het is geen probleem! Deze jaren van samenwerking hebben zij in 2014 mogen bekronen met een gang naar de Kamer van Koophandel. Hier werd de samenwerking verder vastgelegd in de vorm van een VOF.
Voor u als klant betekent dit dat u, op vakkundige wijze, binnen 14 dagen van een compleet nieuwe badkamer kunt genieten.

Wesley loopt al vanaf zijn 14e mee in het bedrijf en op zijn 20ste afgestudeerd als allround ondernemer klusbedrijf. Vanaf hier werd het vader en zoon, nu 4 jaar later is het zoon en vader. Ton leert veel van Wesley, hierdoor blijft kennis ook up-to-date. Wesley verstaat zijn vak en verjongt het bedrijf met zijn nieuwe inzicht en ideeën.

Interieurstyliste

De Hoog Klussen heeft de beschikking over een eigen interieurstyliste / coloriste. Wat houdt dat voor u, als klant, in? Als u een offerte bij De Hoog Klussen aanvraagt, kan zij u advies geven over de inrichting van en het kleurgebruik in uw huis. Zij kan u van dienst zijn om uw interieurwensen zo optimaal mogelijk te vertalen en te realiseren. Dit advies is geheel gratis als u de verbouwingswerkzaamheden door De Hoog Klussen laat uitvoeren.

Ook na de verbouwing kan de Hoog klussen u bijstaan voor een passend nieuw interieur!

Onze voordelen

1.
Alles onder één dak!

Van schilderwerk, een nieuw uitbouw, vloerverwarming of misschien wel een nieuwe vlonder. Wij van de Hoog klussen hebben alle kennis in huis om elke project tot een goed einde te laten brengen in een mum van tijd.

2.
Kwaliteit

Hoewel kwaliteit voorop staat, is de prijs ook van groot belang. De prijs kan per uur gerekend worden, maar kan ook per klus aangenomen worden..

3.
Garantie

De Hoog Klussen is aangesloten bij de VLOK. Dit is dé brancheorganisatie voor kleinschalige klussenbedrijven die veel waarde hechten aan kwaliteit en aan persoonlijke service.

Erkend leerbedrijf

De Hoog Klussen is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij leerlingen de mogelijkheid bieden zich te ontwikkelen in hun technische loopbaan. Dit doen wij in goede samenwerking met Beroepsonderwijs bedrijfsleven, het kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap. De leerlingen worden bij ons goed begeleid en door een leermeester van Beroepsonderwijs bedrijfsleven.

Werkgebied

Ons werkgebied is de gemeente Zuidplas (Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht en Zevenhuizen-Moerkapelle) en omstreken (Gouda, Gouderak, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam (waaronder Zevenkamp, Ommoord, Nesselande, Alexanderpolder, Oosterflank, Prinsenland, Hillegersberg, Terbregge en Schiebroek), Capelle aan den IJssel (waaronder Middelwatering, Schollevaar, Schenkel, Fascinatio’s Gravenland en Kralingseveer), Waddinxveen, Boskoop, Schoonhoven, Bergambacht, Stolwijk en Haastrecht).

Staat uw woonplaats hier niet bij, maar wilt u uw klus wel door ons laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op!