Lees hier meer Over ons

familiefoto over ons de hoog klussen aannemersbedrijf
About Us

Over De Hoog

Alles onder 1 dak

Vader Ton is in 2000 gestart met het bedrijf waarbij zijn zoon Wesley al sinds jonge leeftijd meedraait in het bedrijf. Nadat Wesley zijn opleiding had afgerond, is hij met veel enthousiasme officieel aangesloten bij het team. Ook Anneke is bij het team gekomen en helpt klanten met haar kennis als interieurstyliste en colorist.

Bij ons wordt alles onder één dak geregeld en heeft u altijd één vast aanspreekpunt. De Hoog is een klein familiebedrijf, maar kunnen al uw grote klussen realiseren.

Kwaliteit is zeer belangrijk voor ons, maar begrijpen ook dat het betaalbaar moet zijn voor onze klanten. Daarom zorgen we ervoor dat we onze diensten betaalbaar houden, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit. We geloven dat u niet hoeft te kiezen tussen kwaliteit en betaalbaarheid, en dat beide mogelijk is.

Bij De Hoog Klussen werken we uitsluitend met vakmensen samen om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. We zijn trots om aangesloten te zijn bij de VLOK, de branchevereniging voor Klussenbedrijven. De VLOK zorgt ervoor dat u als consument altijd garantie heeft. Mocht er ooit een geschil ontstaan over de werkzaamheden, dan kunt u door ons lidmaatschap - dit geschil voorleggen aan de onafhankelijke Geschillencomissie Klussen - en Vloerenbedrijven te Den Haag. 

Wij zijn aangesloten bij:

Benieuwd naar wat wij kunnen?

01

Eerste Contact

U kunt ons bereiken via de telefoon, mail of ons contactformulier. Als u een offerte wil laten maken, maken wij een afspraak met u.

02

Afspraak op locatie

Wij komen langs op uw gewenste locatie. Op deze manier kunnen wij een goede inschatting maken van de kosten.

03

Vrijblijvende offerte

U ontvangt van ons zo snel mogelijk een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte.

Bekijk hier onze laatste Projecten

Wij komen graag met u in contact Voor al uw vragen

Neem contact op

Vraag UW offerte aan op maat

Neem contact op, dan komen wij langs op afspraak en ontvangt u een vrijblijvende offerte.