Locatie:

Kortlandstraat 27 2911 BG Nieuwerkerk aan den IJssel

Telefoonnummer:

0180 - 32 08 16

Schilderwerk

Tijdig schilderen

Door het klimaat in Nederland wordt het hout voortdurend blootgesteld aan vormen van neerslag. Verf zorgt voor bescherming van uw houten kozijnen en andere houten delen van uw huis. Door uw huis door De Hoog Klussen tijdig te laten schilderen, voorkomt u kozijnrot of erger.

Hoe lang gaat schilderwerk mee?

Houten delen kunnen ongeveer 5 tot 7 jaar blootgesteld worden aan het Nederlandse klimaat, mits er grondig is geschuurd en een goede kwaliteit grondverf en aflakverf is gebruikt.

Schilderwerk buitenshuis

Wij werken uitsluitend met verf van A-kwaliteit. Na het grondig schuren en de reparaties worden de houten delen afgelakt. Wij adviseren om geen schilderwerk uit te voeren tussen oktober en maart.

Schilderwerk binnenshuis

Schilderwerk heeft binnenshuis minder te verduren dan buitenshuis. Afhankelijk van de ondergrond, gewenste kleurveranderingen en de eerdere behandeling van het hout zullen wij een passende oplossing bedenken.

Sauzen / Texen

Bij De Hoog Klussen kunt u ook terecht voor het sauzen / texen van uw wanden, plafonds en buitengevels. Als een buitengevel gesaust moet worden, zullen wij dit alleen uitvoeren als er stabiel weer wordt voorspeld, om zo een goede hechting te kunnen garanderen.

 

Kitwerk

Tijdens schilderwerk worden kitnaden van de ramen nagelopen en waar nodig vervangen.

Bij schilderwerk wordt er uitsluitend gewerkt met producten van Sigma Coatings en Sikkens.

Comments are closed.